har flyttat in men..,

...det står "kommande" i Mina sidor. Mitt kontrakt gäller från 15 maj. så jag vill att ni ändrar så att det blir korrekt. Jag kan inte hitta bokningen till tvättstugan och kanske detta beror på att jag inte är registrerad som boende? I praktiken genomförs vår flytt helt och hållet tisdagen den 28 maj.

Kommentarer

• Hej.
    Allt praktiskt brukar gå igång på tillträdesdagen, alltså 28:e i ditt fall.
  • Tillträdesdagen var den 15 maj. Imorgon flyttar vi in större delen.
  • Hej.
    Om du tar en print screen på hur det ser ut när du försöker boka tvättstugan, och mejlar in till kundservice@einarmattsson.se så ska vi försöka hjälpa dig.