Hur hamnade jag i er bostadskö?

Hej.
Blev i morse uppmanad att uppdatera min köplats hos er. Jag har ingen aning om att jag finns i ert kösystem. Hur och när har jag hamnat där? Jag har aldrig tidigare fått mail från er. Deb enda bostadskö som jag vet att jag stått i är den som Pressens pensionskassa (PP) har till sitt bostadsbestånd. Har ni en koppling till dem numera? Jag har sedan år 2000 bott i bostadsrätter. Jag har inget emot att stå i er bostadskö men vill i så fall bli informerad om villkoren.
Mvh
Göran

Kommentarer

• Hej Göran,

Alla som stod i PP:s kö förts över till Botorget ( = Einar Mattssons kö) med samma inlogg, lösenord och information. Den kötid som ni hade där är den ni fått även i vårt system. Det går att logga in både via www.ppbostad.se som vanligt men även direkt hos Einar Mattsson.

Om man dessutom redan var registrerad på Botorget så räknas den högsta registrerade kötiden, antingen den som var hos PP eller EM vid sammanslagningstillfället.

Villkoren är, mig veterligen, väsentligen oförändrade jämfört med hur det var när kö-administrationen hanterades helt av pensionskassan själva.
    Tim Servicecenter
  • Hej Tim!
    Tack för snabbt och utförligt svar. Förmodligen har jag fått info om denna övergång från PP men missat den.
    Göran