Hyresrätter och bostadskö

Hej!
Jag ska snart flytta till Stockholm och går varje dag in på bostadsförmedlingen i Stockholm för att se om nya lägenheter dyker upp som jag ev. kan söka. På sistone har jag sett flera lägenheter där ni står som hyresvärd, och utifrån bostadskön via bostadsförmedlingen har jag ingen chans att söka dessa. Jag har dock stått i er interna kö sedan 6 år tillbaka då jag tänkt att det kan göra nytta vid bostadssökande. När jag dock går in på er sida för lediga hyreslägenheter finns det nästan aldrig något upplagt och jag undrar därför om man på något sätt kan söka era lägenheter genom de köpoäng jag faktiskt samlat på mig hos er genom åren?
Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej.
  Tack för ditt mejl.
  Einar Mattssons hyresrätter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm och via vår egen kö på Mina sidor. Då många trivs och bor länge i våra lägenheter är det ofta en lång väntetid för att få en hyresrätt via vår kö. Om du redan bor hos oss så kan du söka lägenheter via den interna bostadskön. Du ska ha bott i nuvarande lägenhet i minst 3 år för att söka internt.
  Lycka till med bostadsjakten.

  Sven Servicecenter
 • Hej!
  Jag har stått i er bostadskö i 9 år nu och har inte sett att ni har förmedlat en enda lägenhet som inte har varit nyproduktion via er bostadskö. Jag prenumererar på lediga lägenheter hos er men det kommer aldrig upp något.

  Hur ofta förmedlar ni bostäder via er egna bostadskö?

  Tack på förhand!
 • Hej.

  Det varierar, just nu renoverar vi ganska många fastigheter och därför är det väldigt lite lägenheter som aviseras ut. Renoveringarna kommer pågå i ca 2 år.
  Sven Servicecenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.