Lägenhetsbyte

Hej!
Jag heter Tomas, jag bor i [adress dold av EM] över 3 år och jag skulle gärna vilja byta lägenhet eftersom jag har två våningslägenhet och jag skulle hellre vilja ha bara en vånings. Men jag vet inte hur bytet ser ut, vem jag ska kontakta samt vad jag ska göra, så min fråga till er är om ni kan hjälpa mig?
Tomas [efternamn dolt av EM] Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Tomas,

  Det går bra att byta lägenhet när man bor hos Einar Mattsson. Däremot så tillhandahåller vi inte lägenheter att byta med utan det måste man hitta en själv.

  När man har hittat en lägenhet att byta till ska man skicka in en bytesansökan, du hittar ansökningsblanketten under denna länk: https://www.einarmattsson.se/boende/lagenhetsbyte/

  Till den ansökan ska det bifogas dokument från samtliga parter i bytet. Mer information om vilka dokument vi vill ha ser du också på länken ovan.

  När alla dokument är på plats och ansökan är komplett är handläggningstiden ca 2 månader.
  Marcus
 • Hej!
  Om jag vill byta min lägenhet och har skaffat alla dokument som behövs.
  Kan jag ladda upp dem på mina sidor och skicka dem digitalt?
  Ia [efternamn dolt av EM]
 • Hej Ia,

  Sammanställ alla dokument, inklusive själva ansökan, och skicka via e-post till kundservice@einarmattsson.se. Vi hör av oss om vi skulle behöva någon komplettering i original, men självklart försöker vi göra så mycket som möjligt digitalt i "virustider".
  Tim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.