Mc-plats

Hej,

Jag letar garage till mc. Det står att det tillkommer moms om man ej är boende vilket jag inte är. Det garaget jag eventuellt är intresserad av är det i Sköndal. Finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats för lätt mc där?
Mvh Anders

Kommentarer

• Hej Anders,

Det går bra att hyra mc-plats för lätt MC.

Vänligen
  • Var finns det platser tillgängliga och pris?
  • Hej Anders,

Alla våra lediga bilplatser finns på vår hemsida https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering.

För att söka bilplats måste du först skapa konto på ”mina sidor” sen kan du lämna intresseanmälan på den eller dom platser du är intresserade av.

När du registrerar dig kan du välja att bevaka vissa områden mer genom att välja dom under önskemål område.

Vänligen
  • hej om man får en p plats hos er, i garage. Får man ha två MC på en och samma ruta?
  • Hej,

tack för en bra fråga.

Nej, vi tillåter endast ett fordon per hyrd parkeringsplats.

Vänligen,
    Tim Servicecenter
  • Hej
    Kan man hyra en MC plats som är 15 kvm till en mopedbil?
    Med vänlig hälsning, Eva
  • Hej Eva,

på MC-platser tillåts endast motorcyklar eller fysiskt jämförbara fordon. Ett fordon som har storleken av en bil, ska parkeras på bilplats.

Vänligen,