Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Parkering

Hej, försöker söka efter parkering men det kommer upp en ruta att jag måste fylla i information innan. Kan dock inte hitta en sådan ruta någonstans. Var finns den?

Kommentarer

• Hej Anders, Tack för din fråga!

För att kunna söka lediga parkeringsplatser behöver du först logga in på din profil.
    Till vänster finns det en flik som heter Bil/Mc-plats. Där behöver du fylla vilket område du söker, samt vilken typ av parkering du önskar. Därefter trycker du på spara.

Nu kan du söka parkerings-/garageplatser

Med vänliga hälsningar
    Josephine
  • Hej
    Jag vill hyra p-plats 7409 på hidingebacke 4

Zrian
  • Hej Zrian,

Om du vill hyra en parkeringsplats på Hidinge Backe behöver du söka platsen via vår hemsida.

Med vänliga hälsningar
    Josephine
  • Hej!

Jag vill säga upp min garageplats men hittar ingen blanket.
    Var kan jag få tag på den?

Mvh
    Helene
    Helene
  • Hej Helene,

Du hittar blanketten för uppsägning här.

Ha en fin dag!

Amira
    Amira
  • Hej. Vad har ni för policy vad gäller parkeringsplats och elladdare? Finns det möjlighet att ni installerar laddare till en given parkeringsplats?
    Mvh
    Björn
    Björn Palmgren
  • Hej!

Tack för din fråga om laddstationer för elbilar.
    Eftersom vi under senare tid har fått in önskemål från våra hyresgäster om att hyra parkeringsplatser med möjlighet att ladda elbil har vi inlett ett arbete för att installera laddstationer på utvalda platser.
    Fram till 2020 ligger fokus på att installera laddstationer i garage och parkeringsplatser i fastigheter som ligger främst i stadsdelarna Södermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm. Enligt planen ska laddstationer i framtiden även installeras i Einar Mattssons fastigheter i Norrort och Söderort.
    Exakt när införande kommer ske i området där du bor kan vi inte ge dig svar på just nu. Vi återkommer med mer information lite längre fram.

Med vänliga hälsningar,
    Sophie
    Sophie