Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ansöka om ledig parkeringsplats

Hej, försöker söka efter parkering men det kommer upp en ruta att jag måste fylla i information innan. Kan dock inte hitta en sådan ruta någonstans. Var finns den?

Kommentarer

• Hej Anders, Tack för din fråga!

För att kunna söka lediga parkeringsplatser behöver du först logga in på din profil.
    Till vänster finns det en flik som heter Bil/Mc-plats. Där behöver du fylla vilket område du söker, samt vilken typ av parkering du önskar. Därefter trycker du på spara.

Nu kan du söka parkerings-/garageplatser

Med vänliga hälsningar
    Josephine