Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ansöka om ledig parkeringsplats

Hej, försöker söka efter parkering men det kommer upp en ruta att jag måste fylla i information innan. Kan dock inte hitta en sådan ruta någonstans. Var finns den?

Kommentarer

• Hej Anders!
    Kul att du vill hyra parkeringsplats av oss.
    • För att kunna söka lediga parkeringsplatser behöver du först logga in på Mina sidor.
    • Under "din profil" behöver du sedan lägga till att du är intresserad av att hyra parkering. Det finns en flik i vänstermenyn som heter Bil/Mc-plats.
    • Där anger du också vilket område du önskar hyra parkering i och vilken typ av parkering du önskar.
    • Därefter trycker du på spara.
    Nu kan du anmäla intresse på parkerings- och garageplatser hos oss.

Med vänliga hälsningar
    Josephine