Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Persikan södermalm

Ni har angivit preliminär säljstart för bostadsrättslägenheterna i kvarteret persikan på Södermalm är 2022. Jag undrar om ni kan vara mer specifika? 

Kommentarer

 • Hej,

  Nej dessvärre inte, utan du får hålla dig uppdaterad genom att hålla koll på informationen som står på vår hemsida och på Stockholms stads hemsida Stockholms stad.

  Vänligen
  Sofia
 • Hej! Jag kan inte komma in via länken Se hyror och planlösningar här – får felmeddelandet ”502 Bad Gateway”. Finns det något annat sätt ni kan dela den infon?
 • Hej,

  Vad roligt att du fortfarande är intresserad av våra nya, fina hyresrätter i kvarteret Persikan!
  Uthyrningen ska påbörjas 26 april och intresseanmälan kan göras från och med då, och till och med 2 maj.

  Måndag 24 april gjordes ett informationsutskick till alla intresserade. Det blev väldigt många klick på mycket kort tid.

  Detta överbelastade tillfälligt den så kallade "lägenhetsvisaren". Nu fungerar allt som det ska igen och vår webbyrå arbetar också för fullt för att hålla det så.

  Du kan läsa mer om Kvarteret Persikan och se tillgängliga lägenheter i denna uthyrningsetapp här: https://www.einarmattsson.se/vara-fastigheter-och-projekt/persikan/

  Vänligen,
  Tim Servicecenter
 • Hej Tim,
  Jag heter, och står sedan 6 år i er bostadskö. Jag blev erbjuden en lägenhet i det nya Kvarteret Persikan, Detta trots att Pressens Pensionskassa som äger lägenheterna anser att det är helt OK, vi är nära släkt och hade bott tillsammans i mer än 3 år. Dessutom sparar han där och står i deras bostadskö. krävde att jag senast i fredags skulle säga upp min gamla lägenhet utan att den fördes över på min son.
  Jag frågade varför; min son skulle bo och vara skriven i Solna. Och jag i den nya lägenheten på Södermalm och detta skulle givetvis kunna kontrolleras. Jag fick inget svar, inte heller på min fråga om att tala med en överordnad chef. Darför jag bad dem gå vidare med en annan hyresgäst.
  Varför har ni detta Kafkartade krav? - varför måste jag göra min son bostadslös för att jag flyttar till en annan lägenhet med en helt annan hyresvärd? Finns någon i ansvarig ställning som kan svara på detta? Einar Mattsson kan rimligen inte diktera andra bostadsföretags uthyrningspolicy - eller tycker ni att ni kan det?

  Mvh

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.