Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Renovering av badrum och kök

Hej,

Vårt hus byggdes i början av 90-talet och både kök och badrum börjar bli rejält slitet. Kökslådorna som är original har aldrig bytts och lagas numera av oss med jämna mellanrum. Badkaret är slitet med repor. Det börjar närma sig 25 år, finns det någon renovering inplanerad? Einar Mattsson är ju kända för att vara en bra och seriös hyresvärd, så jag tänkte att det finns nog en plan.

Stort tack för hjälpen!

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga!

  Det stämmer bra att vi renoverar och underhåller våra fastigheter regelbundet. Förvaltningen genomför besiktningar av husens skick och lägger planer för underhåll. Ofta görs renovering av kök och badrum i samband med stambyten, det vill säga när rören för vatten och avlopp byts ut. Hyresgästerna får i god tid information om planerad renovering och stambyte.

  För att du ska få information om planerna för huset du bor i har jag skickat din fråga vidare till den ansvariga förvaltaren som återkommer till dig.

  Med vänliga hälsningar
  Josephine
 • Jag undrar detsamma bor på Swedenborgsgatan 43 och köket är så slitet att skåpen faller isär. Lådorna är avskavda osv huset byggt 89 . Det skulle behövas en renovering av köksinredningen.
  ansa haapala
 • Hej Ansa,

  Jag gör en felanmälan ang detta så återkopplar vi till dig.

  Med vänlig hälsning
  Amira 

  Amira

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.