Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Renovering av badrum och kök

Hej,

Vårt hus byggdes i början av 90-talet och både kök och badrum börjar bli rejält slitet. Kökslådorna som är original har aldrig bytts och lagas numera av oss med jämna mellanrum. Badkaret är slitet med repor. Det börjar närma sig 25 år, finns det någon renovering inplanerad? Einar Mattsson är ju kända för att vara en bra och seriös hyresvärd, så jag tänkte att det finns nog en plan.

Stort tack för hjälpen!

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga!

  Det stämmer bra att vi renoverar och underhåller våra fastigheter regelbundet. Förvaltningen genomför besiktningar av husens skick och lägger planer för underhåll. Ofta görs renovering av kök och badrum i samband med stambyten, det vill säga när rören för vatten och avlopp byts ut. Hyresgästerna får i god tid information om planerad renovering och stambyte.

  För att du ska få information om planerna för huset du bor i har jag skickat din fråga vidare till den ansvariga förvaltaren som återkommer till dig.

  Med vänliga hälsningar
  Josephine
 • Hej, hur gör man för att få ett nytt kylskåp, mitt håller på att rosta sönder. Även spisen fungerar inte tillfredsställande. även mitt badkar rostar och emaljen håller på att försvinna. Om man tänker på miljön är ju inte den gamla kylskåpet sam spisen energisnåla
  vänligen
  kicki norman

  christine norman
 • Hej Christine,

  i princip kan du kika på svaret ovan. Jag har, likt min kollega Josephine, vidarebefordrat frågan, men då till den förvaltare som ansvarar för fastigheten du bor i. Hon återkommer till dig med svar så snart hon kan.
  Tim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.