Stambyte

Hej

Mina föräldrar bor på Ankdammsgatan 5 i solna och för en tid sedan fick de ett brev gällande förberedelser inför ett stambyte som planeras.

Mina frågor är, kommer det vara anpassat för sjuka/handikappade att kunna bo normalt under tiden?

Kommentarer

 • Hej Alex,

  Vi har utfört en teknisk besiktning som utredning inför kommande stambyte på Ankdammsgatan och jag förstår att det uppkommer många frågor och viss oro när en fastighet står inför en renovering.

  Planeringen pågår och alla boende i huset kommer få mer detaljerad information när vi vet mer om hur och när arbetet ska genomföras. Alla boende kommer också att få en detaljerad beskrivning av åtgärderna och ska godkänna dessa vid godkännandeprocessen.

  I dagsläget vet vi att alla boende behöver flytta ut under renoveringen. Boende kommer få lämna önskemål om det tillfälliga boendet och en diskussion kommer ske med varje hyresgäst.

  När det gäller anpassningar i lägenheter på Ankdammsgatan så är flertal lägenheter redan anpassade, exempelvis genom borttagna trösklar och/eller borttaget badkar. Har man speciella behov så tas detta upp i ett senare skede i processen.

  Med vänliga hälsningar
  Amira

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.