12 år utan något erbjudande

Hej,

Jag har stått i er kö i över 12 år utan att ha fått ett enda erbjudande. Är det någon idé att stå i er kö?
Peter (efternamn dolt av EM) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Peter,

  kort skulle jag såklart svara "ja, det är det absolut", särskilt som du redan enligt egen utsago samlat ihop mer än tolv års kötid. Däremot kanske det är så att det är något med ditt konto som behöver ses över. Vilka lägenhetsönskemål är ikryssade? Har du "prenumeration" aktiv? Använder du samma e-postadress idag som vid registreringen? Maila ditt personnummer till kundservice (a) einarmattsson.se om du vill att vi ska hjälpa dig att kika på det.

  Ha en trevlig dag!
  Tim
 • Hej!
  Vad är snittet på hur många lägenheter ni ut för uthyrning? Går in ganska ofta och har sett igenom mina kriterier som jag anser täcker ett stort spann. Har stått i kön sen 2007. Ser dock väldigt sällan lägenheter som ligger ute för intresseanmälan.
  F Maria
 • Hej Maria,

  Vi annonserar ut de lägenheter som blir lediga. 50% av vårt bestånd annonserar vi i vår egna bostadskö, 50% förmedlas genom Stockholms bostadskö.
  Lägenheterna förmedlas när vi har en ledig lägenhet att hyra ut.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Tack för svar! Så det finns ingen statistik på ca hur många lgh i antal som förmedlas? 50% säger ju inte så mycket... Om inga lägenheter friställs är det ju 0 st. Självklart varierar det, men t ex Bostadsförmedlingen har statistik på antal per år och område.
  F Maria
 • Hej Maria,

  Dessvärre har vi ingen statistik på detta.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.