Till senaste kommentaren

4 rum och kök på franzengatan 39

Hej!

Vi har just nu fått veta att vi har köplats 1 för en lägenhet på franzengatan 39 på 4 rum och kök och våning 3. Vi vet att det inte är någon visning men vi undrar om ni har några riktiga bilder från den typen av lägenhet (inte planritning), framförallt vardagsrum och kök.

Sen undrar vi också om det finns garageplatser att hyra (vi såg att det finns ett garage i huset iallafall).

Det står att den är tillgänglig för inflyttning från 2020-07-15, måste vi betala hyra från nu eller får vi någon chans att säga upp vår gamla och flytta in senare (den har 3 månaders uppsägning). 

Tack på förhand

Med vänliga hälsningar
//Marcus

Marcus Viderberg
+46702777682

Kommentarer

 • Hej Marcus

  Tyvärr har jag inga bilder att ta fram just nu.

  Det finns ett garage på adressen med platser som är möjliga att hyra. Alla våra lediga parkeringsplatser läggs ut på våran hemsida under denna länk: https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering.

  Om det står att den är "tillgänglig" från ett visst datum så kan det vara så att den förra hyresgästen har önskat en tidigare avflytt från det datumet och ni har alltså möjlighet att flytta in tidigare. I detta fall står det också ett annat datum under "tillträde". Om det datumet ni ser är det enda datum som står så är det från det datumet som inflytt gäller.

  Med vänliga hälsningar
  Marcus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.