Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Blandat, spis, container

Hej,
Jag upplever det ganska svårt att få svar på frågor man ställer till er. Jag har mailat info några gånger utan respons. Här skrev jag en gång och fick till svar att det skulle förvaltaren återkomma med. Fick ingen återkoppling alls. Men jag försöker igen. Ja vet att det är sommar så jag förstår att många är på semester och det kan ta tid att få svar.

Container:
Där jag bor brukar det komma en container två gånger om året. Det kom ingen hösten 2019 och ingen våren 2020. Vi har inget grovsoprum heller. Jag har ingen bil så kommer inte iväg med mina grovsopor så lätt. De hamnar på vinden. Kommer det komma en container i höst? Eller har den dragits in?

Spis:
I min lägenhet är det gasspis och min spis är väldigt gammal (tror jag) man hittar den inte ens på google. Den är lite sne och jag vågar inte justera den själv. Har heller aldrig vågat städa bakom. Finns det någon möjlighet att få en ny eller hjälp med den jag har? 

Med vänlig hälsning
Louise Fontin

Kommentarer

 • Hej Louise

  Beklagar att du inte fått svar tidigare.

  Gällande containern så kommer ni få ett permanent grovkärl, vi håller på att ta bort sopkaruseller och grovsoprummet kommer vara på Krukmakargatan 16. Vi inväntar klarbesked från teknikern men hoppas ni kan börja använda rummet i nästa vecka.

  Gällande spisen så har jag skickat en felanmälan till våran tekniker som kommer att höra av sig till dig för att boka en tid.

  Med vänliga hälsningar
 • Tack vad bra och där kommer man kunna slänga kartonger och plast som inte återvinningen vill ha?

  Mvh
  Louise
 • Hej

  Det är riktigt

  Mvh

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.