Boka tvättstuga

Hej! Det går inte att boka tvättstuga. Får felmeddelande när jag försöker boka

Kommentarer

• Hej Mikail,

Vad är det för felmeddelande du får?
    När får du felmeddelandet?

Du har testat att logga in på Mina sidor på https://minasidor.einarmattsson.se/User/MyPagesLogin.aspx?cmguid=c80865e7-dea9-4e5d-ad2c-ca43073f16c4.
    När du är inloggad trycker du på I mitt hus ---> Boka tvättstuga.
    Sen trycker du på den tiden den dag du önskar tvätta. Rutorna som är röda är redan bokade av någon annan.

Vänligen
    Sofia
    Sofia
  • Jag jar gått via hemsidan för att boka. Trycker in att jag vill ha 19:00 på spontan tvätt. Står att den är ledig på min telefon

• Hej Mikail

Jag har felanmält detta till vår IT-avdelning som kommer att återkoppla till dig i ärendet.

Med vänliga hälsningar
    Marcus
  • Hej !
    Detta inlägg gäller bokning av vår tvättstuga.
    Dagsläget finns det sällan några tider kommande 7 dagarna i vår tvättstuga.Vi har en tvättstuga med två tvättmaskiner på 3 fastigheter och 3 tidsperioder/dag (5 timmar per pass). Varje lägenhetsinnehavare kan boka 5 tvätt tider på en gång. Ett 10 tal gånger då jag varit nere i tvättstugan och alla tider är bokade 1 vecka framåt så står tvättstugan obrukad?? Detta är helt oaceptabelt som det fungerar idag Ni behöver förändra detta.
    Förslag på åtgärd.
    Varje lägenhetsinnehavare skall kunna boka max 2 tvättider eller helst 1 tvättid i Axessa. Tidsperioderna delas upp i 4 perioder/dag dvs 4 timmar/pass. När man har tvättat klart så bokar man nästkommande tvätt tid.
  • Hej Lotta,

Jag vidarebefordrar ditt meddelande till förvaltaren.