Boka tvättstugan

Hej, hittar inte var jag bokar tvättstugan på mina sidor

Kommentarer

• Hej Helena,

beklagar det sena svaret. I inloggat läge så klickar du först på "I mitt hus", och därefter på "Boka tvättstuga".

Tim Servicecenter
  • Hej, knappen "Boka tvättstuga" saknas när jag är inloggad på mina sidor, varför?
  • Hej Elisabeth,

Du måste registrera dig först på Mina sidor och skriva in dina uppgifter på Mina uppgifter där du skriver in ditt 8-siffriga objektsnummer.
    Då kommer ditt hyreskontrakt kopplas ihop med ditt konto och då kommer du kunna boka tvättstugan när du loggat in på Mina sidor.

Vänligen
  • Hej! I vilket fält i Mina uppgifter ska objektsnumret stå och ska det vara med eller utan - mellan siffrorna?
  • Hej Anton,

När du väljer att du bor i en fastighet som Einar Mattsson äger ska det komma upp ett fält där du fyller i ditt objektsnummer.
    Objektsnumret skriver man XXXX-XXXX.

Vänligen
  • Hej Sofia, jag är registrerad med hela lägenhetsnumret på mina sidor men det kommer ändå inte upp någon knapp för att boka tvättstuga.
    Hur göra?
    Bästa hälsningar, Lisa
  • Hej Elisabeth,

Det måste vara personen som står på hyreskontraktet som skapar konto och kan boka tvättstuga.
    Om du inte står skriven på hyreskontraktet så har du inget kontrakt som kan kopplas till din registrering.
    Däremot kan du skapa konto för att stå med i vår bostadskö.