Är det ni som mejlat mig om att byta lösenord?

Står i bostadskö utan att veta om det. Via mejl krävs att jag ska säkra min fortsatta köplats. Är det ett måste?

Kommentarer

• Hej Bo,

Ja, det är troligen helt i sin ordning. En gång per år (minst) måste du logga in på ditt Botorget-/Mina sidor-konto för att hålla kontot aktivt och därigenom spara din köpoäng. Det stämmer.
    Tim
  • Har aldrig fått en sådan uppmaning tidigare, blev därför överraskad. Ok!