Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Information om att beställa bredband

Hej! Jag bor hos Einar Mattsson och har fått ett brev om zmarket.se. Måste jag beställa bredband?

Kommentarer

 • Hej!

  Vi har skickat information till alla som bor i hos oss och som har ett öppet fibernät i huset. Vi erbjuder er att beställa bredbandstjänster som internet och digitala tv-kanaler från valfri tjänsteleverantör. Men du måste inte beställa något. Det avgör du själv.

  I brevet står beskrivet att vi under vecka 41-48 kommer byta till kommunikationsoperatören Zitius och deras tjänsteportal zmarket.se. I samband med migreringen kan det förekomma kortare driftstörningar i fibernätet. Ett tips är att starta om din fiberdosa och låta det vara strömlöst i 10 sekunder och sedan sätta tillbaka strömkabeln i vägguttaget. Om det fortfarande inte fungerar trots omstart så behöver du kontakta din tjänsteleverantör. 

  Om du sedan tidigare har beställt bredbandstjänster via fibernätet och är nöjd med dessa behöver du inte göra någonting. De bredbandstjänster som du har idag kommer att fungera precis som vanligt. Har du frågor om dina nuvarande tjänster eller behöver teknisk support kontaktar du alltid din tjänsteleverantör som du har avtal med för bredbandstjänsterna.

  Om du vill beställa tjänster går du in på tjänsteportalen www.einarmattsson.zmarket.seNär omkopplingen är klar i din fastighet finns din adress med på Zmarket så att du kan logga in och beställa. Du kommer också få en folder hem i brevlådan som berättar mer om hur du går tillväga.

  Vänligen,
  Sophie
  Sophie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.