Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Information om att beställa bredband

Hej! Jag bor hos Einar Mattsson och har fått ett brev om zmarket.se. Måste jag beställa bredband?

Kommentarer

 • Hej!

  Vi har skickat information till alla som bor i hos oss och som har ett öppet fibernät i huset. Vi erbjuder er att beställa bredbandstjänster som internet och digitala tv-kanaler från valfri tjänsteleverantör. Men du måste inte beställa något. Det avgör du själv.

  I brevet står beskrivet att vi under vecka 41-48 kommer byta till kommunikationsoperatören Zitius och deras tjänsteportal zmarket.se. I samband med migreringen kan det förekomma kortare driftstörningar i fibernätet. Ett tips är att starta om din fiberdosa och låta det vara strömlöst i 10 sekunder och sedan sätta tillbaka strömkabeln i vägguttaget. Om det fortfarande inte fungerar trots omstart så behöver du kontakta din tjänsteleverantör. 

  Om du sedan tidigare har beställt bredbandstjänster via fibernätet och är nöjd med dessa behöver du inte göra någonting. De bredbandstjänster som du har idag kommer att fungera precis som vanligt. Har du frågor om dina nuvarande tjänster eller behöver teknisk support kontaktar du alltid din tjänsteleverantör som du har avtal med för bredbandstjänsterna.

  Om du vill beställa tjänster går du in på tjänsteportalen www.einarmattsson.zmarket.seNär omkopplingen är klar i din fastighet finns din adress med på Zmarket så att du kan logga in och beställa. Du kommer också få en folder hem i brevlådan som berättar mer om hur du går tillväga.

  Vänligen,
  Sophie
  Sophie
 • Har suttit helt utan internetanslutning i 2 vecko vilket kanske kan räknas till ett "kortare" avbrott. Beställde i början av oktober med inkoppling av Comhem från 28/10 och sen dess är allt borta. Ingen kan hjälpa till och då menar jag ingen.
  Inte Bahnhof, inte Comhem, inte Teracom och ej heller Zitius. Dom 2 senare har inte någon kundservice förutom till tjänsteleverantörerna.
  Jag köper och köper extra GB från Tele2 för att kumma internetdela med övriga i hushållet och är 99kr /GB
  Göran Agnehäll
 • Hej Göran,

  Tack för ditt meddelande.
  Vänligen återkom med ditt lägenhetsnummer och din adress så hjälper jag dig vidare.

  Vänligen,
  Sophie
  Sophie
 • Hej , jag har talat med Björn Schenholm som talat med Zitius så jag tror att ärendet är under utredning.
  Tack för hjälpen
  Göran Agnehäll
 • Hej,

  Så bra!

  Trevlig helg,
  Sophie

  Sophie
 • تم تغيير نظام النطاق العريض في (ComHem) والنظام الجديد غير متوافق مع المنافذ والوصلات في المنزل وأنا الآن بدون الإنترنت بسبب عدم وجود اتصالات جديدة ومنافذ جديدة في المنزل. Is het mogelijk om deze verbindingen en havens te updaten of te veranderen om het nieuwe (com hem) systeem te passen

  Medyan
 • Hej Medyan,

  om jag förstår dig rätt så har du inte fått den nya tjänstefördelaren för optisk fiber installerad? Ring vår kundtjänst på 08-586 263 00 och gör en anmälan av detta, så kan vi beställa installation åt dig.

  Framöver ber jag dig också om möjligt att kontakta oss på svenska eller engelska, för att i största möjliga mån undvika missförstånd. Jag talar varken nederländska eller arabiska, utan har översatt dina frågor med Google Translate. Alltid större risk för missförstånd då.
  Tim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.