Till senaste kommentaren

Kan jag byta till en mindre lägenhet?

Hej, 
Jag bor sen 8 år i ett Einar Mattsson hus i Västertorp. Nu skulle jag behöva flytta till en lägenhet med lägre hyra. Finns det en intern byteskö?

Kommentarer

 • Hej Margaretha,

  Du som har bott hos Einar Mattsson i minst 3 år får möjlighet att söka lägenheter på vårt interna Botorg.
  Vi har tyvärr ingen byteskö utan man får söka lägenhet som vanligt och sedan säga upp sin nuvarande lägenhet när man har sedan fått kontrakt på en ny lägenhet.

  Med vänliga hälsningar
 • Hej igen. Är det de lägenheterna man ser på hemsidan " lediga hyreslägenheter" ?
  Eller söker man lediga lägenheter på en annan av sidorna på EM?
  Hälsningar Margaretha
 • Det som finns ledigt ser man under "lediga hyreslägenheter", är du inloggad på "mina sidor" så ser du vad som är ledigt på första sidan.

  Du vet väl om att du kan fylla i om att prenumerera så att du får ett mail när något som matchar dina krav/önskemål på en bostad, är tillgängligt? Det fyller du i under "lägenhetsönskemål".

  Vänligen,
  Sophie
 • Finns den interna kön fortfarande? Alla lediga lägenheter verkar gå till Stockholms bostadsförmedling. Tidigare var det bara hälften och det kom ganska ofta ut lägenheter som man kunde söka men sedan några månader är det knappt några. Ser att även denna information har ändrats på hemsidan. Hur ser verkligheten ut?
 • Om du är boende hos Einar Mattsson idag kan söka lediga lägenheter hos oss. Logga in på Mina sidor för att se lediga lägenheter som förmedlas av oss. Precis som tidigare förmedlar vi 50% av vårt bestånd via Stockholms Bostadsförmedling.

  Vänligen,
  Sophie
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.