Comhems gamla analoga kablar och tre hål i väggen dosor.

Hej!
Får jag ta bort Comhems gamla analoga kabeldragning efter EM fiberinstallation för att utnyttja den för egen kabeldragning från fiberboxen i lägenheten?
Med vänliga hälsningar
Christer

Kommentarer

• Hej Christer,

Uttagen och tillhörande kablage är formellt Comhems egendom, så jag råder dig att kolla med dem om de önskar komma och demontera, eller hur det nu blir löst på bästa sätt.
    Tim Servicecenter
  • Hej Tim,
    Jag ringde Comhems support idag den 4 mars -20 kl. 12:48 och pratade med en man som heter Per Jonsson.
    Svaret jag fick var att analoga linan var av (nagelsträngen avklippt) mellan EM och Comhem den vägen.
    Så jag tar bort det som behövs för att utöka fiber till fler rum på ett snyggt sätt.

För att ha ryggen fri tycker jag att EM borde kolla upp den här saken själva för fler förfrågningar kan komma från fler hyresgäster hos er som vill göra lika som jag eller tapetsera om.
    Jag satt 45 minuter i kö hos Comhem vilket många kan slippa om svaret finns på ert forum.
    Ha en bra dag!
    Christer
  • Hej igen Christer,

där är du och jag helt eniga!

Vi har helt enkelt inte fått frågan förut utan du är först ut. Och i och med denna konversation så kommer det också ligga här på forumet. Så jag tackar för denna hjälp till eventuellt vidare undrande, andra hyresgäster, samt önskar god lycka med arbetet.