Dörröppnare

Hej,
Jag har problem varje dag med att komma in i porten varje dag med min barnvagn på [adress dold av EM]. Jag måste backa in och dörren åker alltid snabbt på och smäller till vagnen:( Ibland vaknar min bebis av det.
Vår granne som har rullstol har en klickers där han öppnar porten och även hissen. Skulle det vara möjligt för mig att även också få en sådan? Det skulle vara helt fantastiskt. Tack på förhand. Bästa Hälsningar Linda

Kommentarer

• Hej Linda,

den dörrautomatik och tillbehör du beskriver administreras, installeras och underhålls av Stockholms stad och gäller mig veterligen endast för invånare med funktionsvariationer. Men det kan ju inte skada att fråga? Jag måste som sagt dock hänvisa dig att fråga just kommunen snarare än hyresvärden, i detta läge.

Hoppas att du, oavsett, får en fin helg!