Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur byter man lösenord?

Jag skulle behöva byta lösenord på mitt konto, men hur gör jag det?

Kommentarer

  • Hej Erika,

    vid inloggningsfönstret, klicka på länken "Glömt lösenord?" så tas du till en sida där du kan välja att få ut en s k återställningslänk till din registrerade e-postadress. Med hjälp av den kan du sedan skapa ett nytt lösenord, och logga in.
    Tim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.