Hyra bostad. Ensam kvinna

Hej. Jag heter Diana. Jag är fast anställt. Är just nu skriven hos min bror i Stockholm fredhäll men sover på min mammas soffa i Salem efter skilsmässa för drygt ett år sedan. Jag är i behov av lägenhet så fort som möjligt.
Jag har försökt skriva in mig på intresse anmälan på hemsidan men det fungerade inte.
Önskar svar och hjälp så fort det går.
Mvh Diana.
Diana [efternamn dolt av EM] Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Tack för att du vill söka en lägenhet hos Einar Mattsson. Vi vet att trycket på bostäder i Stockholm är stort och gör vårt bästa för att kunna bygga fler bostäder och vi arbetar ständigt för en välfungerande bostadsmarknad.
  Du får gärna gå in på vår webbplats under rubriken ”Mina sidor” och anmäla ditt intresse till Einar Mattssons eget botorg.
  www.einarmattsson.se
  ”Mina sidor” hittar du på vår startsida högst upp i högra hörnet. Där fyller du sedan i de sökta uppgifterna och väljer en pinkod för inloggning. All kommunikation kommer att ske via e-post, därför är det viktigt att uppdatera dina uppgifter, och framför din e-postadress så vi kan nå dig.
  På webbplatsen kan du också följa vilka lägenheter som finns tillgängliga under rubriken ”Hyra lägenhet” på vår startsida.
  Du kan också vända dig till bostadsförmedlingen i Stockholm.
  www.bostad.stockholm.se
  Dessa två sätt är dock de enda på vilka vi förmedlar bostäder. En egen kö för hälften av lägenheterna, och Stockholm Stads kö för den andra hälften. Båda systemen är baserade på kötid.
  All övrig information om Einar Mattsson hittar du på vår hemsida.
  Marcus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.