Hyra lägenhet

Hej!
Jag och min pojkvän letar efter boende och jag har fått höra från många av mina kompisar att de hyr studentlägenheter genom er! Finns det något ledigt och hur ska vi eventuellt gå fram? Hoppas vi hör från er!

Kommentarer

 • Hej!
  Tack för att du vill söka en lägenhet hos Einar Mattsson. Vi vet att trycket på bostäder i Stockholm är stort och gör vårt bästa för att kunna bygga fler bostäder och arbeta för en fungerande bostadsmarknad.


  Du får gärna gå in på vår webbplats under rubriken ”Mina sidor” och anmäla ditt intresse till Einar Mattssons eget botorg.
  www.einarmattsson.se


  ”Mina sidor” hittar du på vår startsida högst upp i högra hörnet. Där fyller du sedan i de sökta uppgifterna och väljer en pinkod för inloggning. All kommunikation kommer att ske via e-post, därför är det viktigt att uppdatera dina uppgifter, och framför din e-postadress så vi kan nå dig.


  På webbplatsen kan du också följa vilka lägenheter som finns tillgängliga under rubriken ”Hyra lägenhet” på vår startsida.
  Du kan också vända dig till bostadsförmedlingen i Stockholm dit vi förmedlar ca 50% av vårt bestånd, bland dessa samtliga korttidskontrakt och studentlägenheter.
  www.bostad.stockholm.se


  All övrig information om Einar Mattsson hittar du på vår hemsida.

  Vänligen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.