Hyra lokal

Hej! Jag undrar vem jag ska kontakta för att få information om uthyrning av lokaler i Isjakten 1 i västertorp?

Kommentarer

• Hej Kristin,

Om det avser lokaler för kontor, butik eller lager så finner du alla våra lediga lokaler här .
    Där står information om man klickar sig in på den lokal man är intresserad av samt kontaktuppgifter till den som är ansvarig för lokaluthyrningen.