Hyresrätt

Hej,  Mitt namn är Ana Devdariani. Jag har en fast heltidsjobb i Stockholm samtidigt som jag är student. Jag behöver ett boende emgående men har aldrig stått i bostadskö. Vad kan ni erbjuda mig?   Tack för svaret!   Ana
Ana Devdariani Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ana,

  Tack för att du vill söka en lägenhet hos Einar Mattsson. Vi vet att trycket på bostäder i Stockholm är stort och gör vårt bästa för att kunna bygga fler bostäder och arbeta för en fungerande bostadsmarknad.


  Du får gärna gå in på vår webbplats under rubriken ”Mina sidor” och anmäla ditt intresse till Einar Mattssons eget botorg.
  www.einarmattsson.se


  ”Mina sidor” hittar du på vår startsida högst upp i högra hörnet. Där fyller du sedan i de sökta uppgifterna och väljer en pinkod för inloggning. All kommunikation kommer att ske via e-post, därför är det viktigt att uppdatera dina uppgifter, och framförallt  din e-postadress så vi kan nå dig.
  På webbplatsen kan du också följa vilka lägenheter som finns tillgängliga under rubriken ”Hyra lägenhet” på vår startsida.


  Du kan också vända dig till bostadsförmedlingen i Stockholm dit vi förmedlar ca 50% av vårt bestånd, bland dessa samtliga korttidskontrakt och studentlägenheter.
  www.bostad.stockholm.se


  All övrig information om Einar Mattsson hittar du på vår hemsida.
  Med vänliga hälsningar
  Sofia Carlsson
  Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.