Installation av lägenhetslarm

Hej, vi bor i en hyresrätt i Bandhagen. Vi bor nära markplan, är det okej att installera bostadslarm vida verisure? Behöver man någon typ av tillåtelse från er?

All gott
Kaya

Kommentarer

• Hej Kaya/Busra,

ni behöver inget särskilt tillstånd från Einar Mattsson för detta. Det ni ska tänka på är att ni dels har skyldighet att inte störa eller skapa olägenhet för grannar, samt att ni har återställningsplikt vid eventuell avflytt. Alltså: borras det hål eller skruvas upp utrustning eller liknande, faller ansvar och kostnad för att återställa detta till det skick det var innan, på er.