Jag har betalat min hyra två gånger

Jag la till en betalning för hyra i min internetbank, samtidigt som jag har autogiro.

Jag var rädd att inte skulle finnas tillräckligt på kontot den 31/1. Hur blir det om jag betalat två gånger för samma månad?

Kommentarer

• Hej,

Om du betalat dubbelt och vill att överskjutande belopp ska återbetalas,

Maila hyresadministration@einarmattsson.se
    • Märk mailet (alltså, skriv i ämnesraden): "Dubbelbetalning"

Av brödtexten ska följande framgå:
    •  Personnummer och/eller objektnummer
    •  Bankkontonummer (i samma bank som betalningen kom från)
    Om du hellre vill att pengarna ligger tillgodo inför kommande betalning (alltid sista vardagen i månaden), så behöver du inte göra någonting.

Vänligen,