Jag kan inte logga in på mina sidor

Hej!
Mitt namn är [dolt av EM] och har varit registrerad som bostadssökande hos er sedan 2009. Tyvärr kan jag inte logga in på mina sidor och undrar om ni kan hjälpa mig med information om vad det kan bero på.

Kommentarer

• Hej,

tack för en bra fråga!

Det vanligaste, enligt vår erfarenhet, när något liknande sker är att man inte loggat in på sitt konto de senaste 12 månaderna.

Förutsättningarna för att behålla sin plats på Botorget är att aktivt logga in minst en gång per år. De konton som inte är aktiva, minst en gång per år, förlorar automatiskt sin plats.

Vi har denna regel eftersom det är gratis att stå i vårt Botorg och därmed är många som registrerar sig hos oss. Systemet gör en automatisk rensning varje månad av de konton som inte har varit aktiva det senaste året.

Genom att ha en automatisk rensning av de konton som inte har varit aktiva det senaste året ger vi personer som är aktivt sökande en större chans att få en lägenhet hos oss.

Om detta är situationen för dig, så beklagar jag samt välkomnar dig att åter registrera dig på Botorget. Om du däremot ändå varit inloggad det senaste året, maila då till kundservice@einarmattsson.se - och kom ihåg att bifoga ditt personnummer så att vi kan kolla vad som hänt.