Köpoäng

Hej

Jag har stått i kö sedan 2011 och har inte fått något erbjudande om hyresrätt på de områden jag önskat. Hur många år tar det att exempelvis bli erbjuden boende i områden som Sundbyberg och Solna?

Vad gör det för skillnad om man söker med ett barn eller inte som ensamstående?

Kommentarer

 • Hej Frida,
  Vi förmedlar lägenheter både via Einar Mattsson samt Bostadsförmedlingen i Stockholm. Beroende på område så kan kötiden för en lägenhet variera lite.

  Den senare tiden har det vart väldigt få lägenheter som sägs upp, således har vi få lägenheter att lägga ut för förmedling. Därför är det svårt att säga vilken tidsram det handlar om.

  Vi förmedlar lägenheter i Sundbyberg men inte Solna.

  För att förhindra trångboddhet och osunda boendeförhållanden i våra fastigheter har vi en regel för hur många som får bo i en lägenhet.
  1 rok max två personer
  2 rok max tre personer
  3 rok max fyra personer
  4 rok max sex personer
  5 rok max åtta personer
  6 rok max åtta personer

  Önskar dig en fin dag

  Isabelle Servicecenter
 • Tack för svar! När skulle du uppskattnisvis säga att man kan bli erbjuden ett hyreskontrakt i stan exempelvis? Handlar det om 15 år eller 20 års väntan? Hur länge hade den senaste stått i kö som fick hyra i Sundbyberg?
 • Hej,
  Det är svårt att säga en tidsram då det beror på hur många som flyttar ifrån lägenheterna och hur många nya hyresrätter som byggs.
  Gällande kötid går vi inte ut med den information, varken aktuell kötid eller information som rör förmedlingen.
  Isabelle Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.