Lägenhetsbyte

Vi bor just nu 2 st. vuxna och en 4 åring i en av era lägenheter. Det är en etta på 38 kvm. Jag är medveten om att vi själva måste hitta en lägenhet att byta med och det har vi verkligen försökt med men vårt problem är att INGEN vill byta från större till en etta!!
Dessutom är hyran på vår lägenhet alldeles för dyr för att någon ska vara intresserad, 7300:-+ el och vatten, vi betalar närmare 8000:- i månaden!
Nu är vi så desperata av att hitta något större. Vår dotter vill inte vara hemma längre, finns inga ytor för henne att leka på..
Jag fick höra av en tjej som också bor här i närheten [område dolt av EM], att hennes hyresvärd hjälpte till direkt när hon behövde byta till större, så då fick jag hopp om att Ni på Einar Mattsson också kunde hjälpa oss??

Vi vill så gärna bo kvar här i området. Dotterns skolstart närmar sig sakta och då vill man ju gärna veta VAR man ska bo med tanke på val av skola.
SNÄLLA SNÄLLA kan Ni hjälpa oss?
Mvh Jenny [efternamn dolt av EM]

Kommentarer

 • Hej Jenny

  tack för din fråga.

  Beklagar situationen ni befinner er i. Tyvärr är det ingenting som vi på Einar Mattsson hjälper till med. Vi har två sätt att byta sin lägenhet. Dels är det våran interna kö där vi går uteslutande efter köpoäng. Annars är det genom att ansöka om lägenhetsbyte.

  Jag hoppas att ni tillslut lyckas byta till något större och att vi får ha kvar er som hyresgäster.

  Med vänliga hälsningar
  Marcus
 • Vad synd att Ni inte kan hjälpa med storleksbyte. Ni förlorar ju inget på det, tvärtom så skulle Ni få fler nöjda hyresgäster genom en så enkel service.

  Missnöjd.
 • Hej,

  Det som dock blir problemet är ifall det ex. är en familj som stått i våran kö väldigt länge och väntar på en större lägenhet. Då kan vi inte gå in och ta en lägenhet från dom som kanske tackat nej till flera mindre lägenheter just av den anledningen att dom vill ha en större.

  Hälsningar
  Marcus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.