Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Lägenhetsbyte/Mina sidor

Hej!
Om man lämnat in ansökan om lägenhetsbyte hos er, hamnar det automatiskt i ”mina sidor” när ni börjar handlägga det om man redan har en profil hos er sedan tidigare? Är för närvarande inte hyresgäst hos er.

Kommentarer

 • Hej Stilla,

  Ansökningar om lägenhetsbyten är ingenting som visas på "mina sidor".

  Ni får en bekräftelse från oss när vi har mottagit er ansökan, därefter är det ca 2 månaders handläggningstid.

  Vill ni höra hur det går med just er ansökan rekommenderar jag att ni hör av er till oss på mail: info@einarmattssson.se eller telefon: 08-586 263 00

  Vi hörs
 • Tack för svar!
  Får man bekräftelsemail oavsett om man skickar det digitalt eller via post/överlämning? Nu har det gått nästan två veckor utan bekräftelse på att ni fått vår ansökan.
 • Hej,

  vi bekräftar sällan direkt vid mottagning, däremot när första förhandskollen av dokument- och bilagesammanställning gjorts, kommunicerar vi rutinmässigt emottagningsbekräftelse samt dokumentens status.

  Ha en fin dag!
  Tim Servicecenter
 • Önskar återkoppling på min bytesansökan. Lämnade in bytesansökan personligen den 5/3 och ni har fortf inte lämnat över ansökningshandlingarna till handl?? Ni fick komplettering med vändande post för två veckor sedan. Ni återkopplar inte när man skriver...
 • Hej

  Vi har fått in så många lägenhetsbyten samtidigt nu senaste veckorna så vi släpar efter med 4-6 veckor med alla lägenhetsbyten. Vi jobbar så fort vi kan naturligtvis.
  Anna Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.