Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Läggs alla era hyresområden ut på er sida?

Hej!
Jag har nu tittat dagligen på er hemsida efter lediga hyreslägenheter i över ett år. Jag är intresserad av områdena Farsta, Sköndal och Gubbängen. Inte en enda lägenhet i något av dessa områden har ni haft ute på er sida under den tiden. Nu undrar jag om det kan vara så att alla lägenheter i dessa tre områden alltid förmedlas genom Stockholms stads bostadsförmedling? Jag vet att ni förmedlar både genom den och genom er egen hemsida. Så nu undrar jag om det bara är vissa områden ni förmedlar själva? Eller har det helt enkelt inte blivit någon lägenhet ledig i något av dessa tre områden det senaste året? Det skulle vara skönt att veta om jag tittar på er hemsida i onödan om det är de tre områdena jag är intresserad av.

Tack på förhand för svar!

Vänliga hälsningar,
Nadja

Kommentarer

 • Hej Nadja,

  tack för en bra fråga! Fördelningen mellan vår egen kö och det som går via Bostad Stockholm är inte områdesstyrd.

  Vi äger och/eller förvaltar bostäder i samtliga områden du nämner, även om det i Gubbängen huvudsakligen är studentbostäder.

  På Mina sidor kan du kryssa i de områden som du är intresserad av så får du ett e-post när lägenheter blir lediga för uthyrning i dessa områden. Då behöver du inte vara orolig för att missa något ledigt objekt.

  Lycka till!
  Tim
 • Har ni både en intern och vanlig kö till hyresrätterna?
 • Hej igen,

  kön till bostäderna är densamma för alla, däremot hamnar man automatiskt "i kön" och börjar samla köpoäng från den dag man flyttar in i en Einar Mattsson-bostad.
  Tim
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.