Hur vet jag vad som är ledigt?

Hur får jag reda på när det finns lediga lägenheter jag kan söka? Mejlar ni eller måste jag logga in varje vecka?

Kommentarer

• Hej Filip,

det går att ställa in prenumerationsalternativ. Fyll i under din profil vilka stadsdelar/områden du är intresserad av; hur stor lägenhet; maxhyra och så vidare samt klicka i "ja" på att du vill prenumerera, och spara.

Då kommer ett mail till dig varje gång en lägenhet som matchar dessa kriterier blir annonserad.

Vänligen,
    Tim Servicecenter
  • Hej! Jag är intresserad av en 2:a eller 3:a i Lövsätragränd i Sätra Skärholmens område. Jag har en bra och fast inkomst och en skötsam person som är rök och djurfri. Så, jag kan ta hand om lägenheten och har bra referens mes min aktuell hyresvärd.
    Avidentifierad användare
  • Hej.
    Drygt hälften av våra lägenheter administreras av Stockholms Bostadsförmedling och dom övriga går via vår egen kö.
    Just nu är det knappt inga lediga lägenheter i vår interna kö då vi använder dom för omflyttning av boende där vi gör renoveringar och reparationer.
    Sven