Till senaste kommentaren

Missat uppdatera intresseanmälan

Hej!

Jag har klantigt nog missat att uppdatera min intresseanmälan år 2014 och har därför tappat mina köpoäng sedan 2010. Är det helt kört att få tillbaka dem? Det är ju jag som har klantat till det så jag får skylla mig själv, men jag tänkte åtminstone ställa frågan :).

Mvh
Tomas
Tomas Jönsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Tomas,

  Dessväre är det, för att använda dina egna ord, kört om du inte loggat in det senaste året. De konton som inte varit aktiva de senaste 12 månaderna, rensas automatiskt varje månad.

  Genom att ha en automatisk rensning av de konton som inte har varit aktiva det senaste året ger vi personer som är aktivt sökande en större chans att få en lägenhet hos oss.

  I och med nu gällande datalagringslagar (bl a GDPR) har vi också gjort tolkningen att det inte vore tillåtet för oss att lagra personuppgifter tillhörande icke-aktiva konton och dessa raderas därför också omgående efter kontots avregistrering.

  Riktigt tråkigt att höra, men du är naturligtvis varmt välkommen att omregistrera dig om du så önskar.
  Tim
 • Hej Tim,

  Tack för snabbt och utförligt svar. Jag förstår helt vad du menar. Det är ju som sagt på eget grepp som jag har åkt ur. Jag har nu omregistrerat mig och får börja samla poäng igen 😀

  Mvh
  Tomas
  Tomas Jönsson
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.