Namn på brevlådan

Hej!

Jag bor med min sambo som har även ändrat adress till denna. Skulle vilja att både hans och mitt namn står på postlådan enligt nedan

[Uppgifter dolda av EM] & Sarah [efternamn dolt av EM]

Info:
[Uppgifter dolda av EM]

Kommentarer

• Hej Sarah,

ni behöver beställa ett så kallat familjebevis som visar alla som är folkbokförda på adressen; i den specifika bostaden. Detta görs hos Skatteverket, via denna länk.

När ni fått hem det i brevlådan så scannar ni det (dokument-scannings-app till smartphone går utmärkt så länge ni har en mobil med någorlunda vass kamera) och skickar in tillsammans med ditt person- eller objektsnummer .

Ni kan skicka mailet till info@einarmattsson.se. Efter biträdande förvaltares godkännande så ordnar vi med namnändring på de platser i huset som behövs.