Nycklar

Hej!
Jag har pga renovering fått lämna bort mitt enda par extranycklar till utföraren.
Jag har således bara haft två nyckelknippor från start, undrar först om detta är standard?
Arbetet beräknas pågå cirka fyra veckor och jag kommer behöva ha en till uppsättning av nycklar, om jag behöver kopiera upp nya - vart gör jag det?

Mvh
Sophia

Kommentarer

• Hej Sophia,

Enligt din nyckelkvittens som du signerat när du kvitterat ut nycklar så har du fått 3st uppsättningar vid inflytt.
    Kolla gärna var din tredje uppsättning tagit vägen.

Vill du beställa en uppsättning till så får du gå till Låsman AB, Rosenlundsgatan 20, och ta med din uppsättning nycklar som du önskar kopiera samt kopia på hyreskontraktet och giltig ID-handling-