P plats bil

Hej, jag söker en tillfällig p plats för en bil jag håller på att sälja.  Strålgatan el Stickebärsvägen ?

Kommentarer

• Hej,

Tack för ditt meddelande.

Du hittar alla våra lediga parkeringsplatser på våran hemsida - Hyr parkering | Einar Mattsson.
    Där kan du enkelt välja vilket område du är intresserad av samt vad för typ av parkering du söker, ex. garageplats/utomhusparkering/MC-plats.

Finner du en parkering som matchar dina önskemål behöver du anmäla intresse för den platsen, men för att göra det behöver du först skapa ett konto hos oss - Skapa konto (einarmattsson.se).