Parkering


Hej kan man byta parkering med är. Innan ni legger ut dom eller måste man. Ansöka om parkerings platsen. När den legges ut, gäller [adress dold av EM].

Kommentarer

 • Hej Rolf,

  hanteringen av bilplatser är väldigt rak hos oss. Alla garage- eller parkeringsplatser som sägs upp, handläggs och publiceras på Botorget snarast möjligt efter inkommen uppsägning.

  Vi godkänner dessvärre inte önskemål om byten eller kontraktsöverlåtelser på parkeringsplatser.

  För att ansöka om en p-plats behöver man ett konto på Mina sidor/Botorget. Har man väl ett sådant, kan man också prenumerera på bostads- eller parkeringsplatsannonser som motsvarar ens önskemål i fråga om geografisk plats; pris och så vidare.

  Lycka till i sökandet!
  Tim
 • Så jag måste säga upp kontakte på den gamla innan jag kan söka på den nya. Och hoppas på at jag kan få den jag evt vil ha via att ansöka när dom legges ut. Har man fortfande kö ponengene eller starter man helt på nytt. Kan man evt söka på an ny parkering och sen ta bort den gamla? När den nya er godkjänt? Takk for svar
  Rolf
 • Hej igen,

  hur många köpoäng just du har, ser du när du loggar in på Botorget - det kan inte jag svara på. Men precis som du skriver - självklart kan du först ansöka om en annan plats och veta hur det blir med den, innan du eventuellt säger upp den nuvarande.

  Ha en trevlig sommar!
  Tim
 • Hej, vem kan jag kontakta om någon tagit parkeringsplatsen jag hyr?
  Henrik Olsson
 • Hej Henrik!

  Kontakta det parkeringsbolag som ansvarar för den aktuella parkeringsytan. Det ska stå skyltat vid infarten. Lycka till.
  Tim
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.