Parkering


Hej kan man byta parkering med är. Innan ni legger ut dom eller måste man. Ansöka om parkerings platsen. När den legges ut, gäller [adress dold av EM].

Kommentarer

 • Hej Rolf,

  hanteringen av bilplatser är väldigt rak hos oss. Alla garage- eller parkeringsplatser som sägs upp, handläggs och publiceras på Botorget snarast möjligt efter inkommen uppsägning.

  Vi godkänner dessvärre inte önskemål om byten eller kontraktsöverlåtelser på parkeringsplatser.

  För att ansöka om en p-plats behöver man ett konto på Mina sidor/Botorget. Har man väl ett sådant, kan man också prenumerera på bostads- eller parkeringsplatsannonser som motsvarar ens önskemål i fråga om geografisk plats; pris och så vidare.

  Lycka till i sökandet!
  Tim
 • Så jag måste säga upp kontakte på den gamla innan jag kan söka på den nya. Och hoppas på at jag kan få den jag evt vil ha via att ansöka när dom legges ut. Har man fortfande kö ponengene eller starter man helt på nytt. Kan man evt söka på an ny parkering och sen ta bort den gamla? När den nya er godkjänt? Takk for svar
  Rolf
 • Hej igen,

  hur många köpoäng just du har, ser du när du loggar in på Botorget - det kan inte jag svara på. Men precis som du skriver - självklart kan du först ansöka om en annan plats och veta hur det blir med den, innan du eventuellt säger upp den nuvarande.

  Ha en trevlig sommar!
  Tim
 • Tack grymt då vet jag ha en fantastisk sommar ni med. 😊
  Rolf
 • Hej, vem kan jag kontakta om någon tagit parkeringsplatsen jag hyr?
  Henrik Olsson
 • Hej Henrik!

  Kontakta det parkeringsbolag som ansvarar för den aktuella parkeringsytan. Det ska stå skyltat vid infarten. Lycka till.
  Tim
 • Hej
  Jag är intresserad av en parkeringsplats på Högbergsgstan som nu finns tillgänglig. Finns det ngn möjlighet att få titta på den innan jag accepterar den?
  Mvh
  Johan
  Johan Ramström
 • Hej Johan,

  Om du fått erbjudande på parkeringsplatsen kan du komma in till vårt kontor och låna nyckel så du kan se platsen innan du väljer att tacka ja eller nej.

  Trevlig helg!

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Hej,
  Är det ok att anmäla intresse till flera olika parkeringsplatser samtidigt? Det står på er hemsida att man måste acceptera kontrakt om man anmäler intresse. Jag är bara ute efter en plats men anmäler gärna intresse till flera platser samtidigt om det är ok utan att jag behöver teckna kontrakt på mer än en plats?
  Mvh
  Peter
  Peter
 • Hej Peter,

  Du kan anmäla dig på 5 platser samtidigt. Det är först när du fått ett erbjudande på platsen och du tackar ja som du förbinder dig till den.
  Därför är det bra att tänka på när man får ett erbjudande att man åker och kollar och provparkerar innan man tackar ja så man vet att platsen passar bilen.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Hej Sofia,
  Det låter bra. Är det 3 månaders uppsägningstid på garageplatsen?
  Mvh
  Peter
  Peter
 • Hej,

  Det beror på vilken plats det gäller. Dom flesta har 3 kalendermånader uppsägningstid, vissa har 1 kalendermånad.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Hej, undrar om garagestädning. Väldigt dammigt i parkeringsgaraget. Hur ofta skall den städas, när planeras den att städas?
  Tack för svaret,
   Artur.
  Artur
 • Hej Artur,

  Vänligen kontakta oss på kundservice@einarmattsson.se eller 08 586 263 00 så får du prata med ansvarig förvaltare för din fastighet.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Hej
  Har jag möjlighet att få parkering även om jag inte bor hos er i nu, det gäller Hjulsta.

  Mvh Emelie
  Emelie
 • Hej Emelie,

  Det går jättebra att söka bilplats hos oss även om du inte bor i vår fastighet.
  Om du inte redan är registrerad på"Mina sidor" så måste du först skapa ett konto här, sen kan du söka dom bilplatser du önskar.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Det va fantastiskt snabbt svarat! Stort tack för det! Jag har stått i er kö i över sex år (bott hos er tidigare), men är det så att personer som bor hos er prioriteras? Om inte så borde jag fått en plats för länge sen nämligen 😊
  Emelie
 • Hej

  Jag har en garageplats i Rågsved som ska gälla from 1/5. Enligt besked från den som har haft platsen tidigare ska nycklar ha lämnats tillbaka till er och jag skulle vilja hämta dem så snart som möjligt, då jag misstänker att ni inte har öppet den 1/5.

  Undrar även om mina köpoäng. Jag ser dem när jag loggar in på mina sidor, men vad betyder de? I förslag på lediga objekt redovisar ni aldrig nödvändiga poäng så om jag har 2 eller 10.000 ger mig ingen vägledning.

  Hälsningar

  Carl Michael
  Carl Michael
 • Hej Carl,

  När du fick hem kontraktet så har du även fått med ett infobrev där det står vilket datum du kan kvittera ut nycklarna.

  Vi går efter kösystem därav att man får 1 poäng/dag för att det ska bli så rättvist som möjligt, men absolut det kan vi ta med oss att ha i åtanke att lägga till så man ser vilken placering man har på det sökta objektet.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Hej,
  Jag undrar om ni har en parkeringsplats ledig för en motorcykel någonstans i Vasastan? Om så är fallet är jag mycket intresserad.
  /Fredrick
  Fredrick
 • Hej Fredrick,

  Du kan se i vilka områden det finns lediga platser, via https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering och vad dessa i så fall kostar per månad. Tänk på att om du inte är boende i samma fastighet som parkeringsytan/garaget tillhör, tillkommer moms.
  För att sedan kunna söka lediga parkeringsplatser behöver du först logga in på Mina sidor.
  Under "min profil" behöver du sedan lägga till att du är intresserad av att hyra parkering. Det finns en flik i vänstermenyn som heter Bil/MC-plats.
  Där anger du också vilket område du önskar hyra parkering i och vilken typ av parkering du önskar.
  Därefter trycker du på spara.
  Nu kan du anmäla intresse på parkerings- och garageplatser hos oss.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia
 • Hej!
  Om jag önskar laddmöjlighet för min bil hur går jag tillväga då?
  Jan
 • Hej Jan, Du får kontakta min kollega Marie-Louise som är förvaltare för din fastighet. Du kan kontakta henne på marie-louise.svensson@einarmattsson.se.

  Vänligen
  Sofia
  Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.