Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Parkering med laddstolpe

Hej. Vad har ni för policy vad gäller parkeringsplats och elladdare? Finns det möjlighet att ni installerar laddare till en given parkeringsplats?
Mvh
Björn

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga om laddstationer för elbilar.
  Eftersom vi under senare tid har fått in önskemål från våra hyresgäster om att hyra parkeringsplatser med möjlighet att ladda elbil har vi inlett ett arbete för att installera laddstationer på utvalda platser.
  Fram till 2020 ligger fokus på att installera laddstationer i garage och parkeringsplatser i fastigheter som ligger främst i stadsdelarna Södermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm. Enligt planen ska laddstationer i framtiden även installeras i Einar Mattssons fastigheter i Norrort och Söderort.
  Exakt när införande kommer ske i området där du bor kan vi inte ge dig svar på just nu. Vi återkommer med mer information lite längre fram.

  Med vänliga hälsningar,
  Sophie
  Sophie
 • Hej EM!

  Hur går det med det här arbetet? Har ni någon mer information om vilka fastigheter som kommer omfattas?

  Vi bor på Franzengatan 33 och skulle gärna se laddstationer i garaget. Det finns redan ett gäng elbilar som väntar på möjlighet.

  Vänligen
  Andreas
 • Hej Andreas,

  Vi har ännu ingen tidsplan för detta för just fin fastighet. Ni som är hyresgäster där kommer ut få mer information när vi har en färdig plan. '

  Med vänlig hälsning
  Amira
  Amira
 • Hej Einar Mattson.

  Jag är garage-hyresgäst på [adress dold av EM] Södermalm. När kommer ni erbjuda oss att hyra laddstolpe till våra garageplatser? Tack på förhand
  Viking
 • Hej,

  Vi har ännu ingen tidsplan för detta för just fin fastighet. Ni som är hyresgäster där kommer ut få mer information när vi har en färdig plan

  Ha en fin dag!
  Amira
  Amira
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.