Parkering

Hej. Finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats hos er från den 17decem
mvh
Linnea

Kommentarer

• Hej Linnea,

Alla Einar Mattssons lediga bilplatser finns på vår hemsida https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering.

För att söka bilplats måste du först skapa konto på ”mina sidor” sen kan du lämna intresseanmälan på den eller dom platser du är intresserade av.

När du registrerar dig kan du välja att bevaka vissa områden mer genom att välja dom under önskemål område.

Du kan söka 5st platser åt gången.

Om du önskar hyra plats från något garage i en fastighet som Einar Mattsson endast förvaltar och inte äger, återkom med vilken adress garaget/parkeringen ligger som du är intresserad av så kan vi kolla närmare på det.

Vänligen

• kan man parkera en lättlastbil på dem parkeringsplatser ni hyr ut? Dvs en 17 kubik lättlastbil? Har fått erbjudande från er att få hyra men vill vara säker på att jag inte kommer få parkeringsböter om jag parkerar mitt fordon där.
  • Hwj,

Se efter vad som står i regbeviset, det är det som gäller, står det lastbil får du du heller inte stå på personparkering men det går bra på en lastbilsparkering.

Mvh Anna
    Anna Servicecenter