Hyra parkeringsplats i Tensta

Hej,
Förmedlar ni parkeringsplats i Tensta om man också är hyresgäst hos er?

Kommentarer

• Hej Maja,

Vi har parkeringsplatser i Tensta som vi hyr ut.

Alla våra lediga bilplatser finns på vår hemsida https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering.

För att söka bilplats måste du först skapa konto på ”mina sidor” sen kan du lämna intresseanmälan på den eller dom platser du är intresserade av.

När du registrerar dig kan du välja att bevaka vissa områden mer genom att välja dom under önskemål område.

Lycka till!