Parkeringsplats

Hej! Jag undrar kring parkeringsplatser kring Dalbobranten 17-21 i Sköndal, finns det någon kö? Eller vem ska jag höra av mig till för detta? Med vänlig hälsning, Annelie Åkerlund

Kommentarer

• Hej Annelie,

Alla våra lediga bilplatser finns på vår hemsida https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering.

För att söka bilplats måste du först skapa konto på ”mina sidor” sen kan du lämna intresseanmälan på den eller dom platser du är intresserade av.

När du registrerar dig kan du välja att bevaka vissa områden mer genom att välja dom under önskemål område.
    Lycka till!

Vänligen
    Sofia
  • Jag har fått erbjudande parkeringen, jag förstår inte vilken parkeringsplats
  • Hej

Du har erbjudits plats 15 se 1015 på ritningen.

Mvh

Anna
    Anna Servicecenter