Parkeringsplats med laddstolpe stockholm

Hej, jag undar om ni har några parkeringsplatser med laddstolpe i stockholmsinnerstad tillgängliga som jag kan hyra. Helst på södermalm. Jag bor inte i någon av era fastigheter. Tack på förhand!

Kommentarer

• Hej Fredrik,

Alla våra lediga bilplatser finns på vår hemsida https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/?filter=Parkering.

För att söka bilplats måste du först skapa konto på ”mina sidor” sen kan du lämna intresseanmälan på den eller dom platser du är intresserade av.

När du registrerar dig kan du välja att bevaka vissa områden mer genom att välja dom under önskemål område.

I annonsen på specifikt objekt står det om platsen har laddstolpe, står det inte så har platsen ingen laddstolpe.