Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Renovering av badrum och kök

Hej,

Vårt hus byggdes i början av 90-talet och både kök och badrum börjar bli rejält slitet. Kökslådorna som är original har aldrig bytts och lagas numera av oss med jämna mellanrum. Badkaret är slitet med repor. Det börjar närma sig 25 år, finns det någon renovering inplanerad? Einar Mattsson är ju kända för att vara en bra och seriös hyresvärd, så jag tänkte att det finns nog en plan.

Stort tack för hjälpen!

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga!

  Det stämmer bra att vi renoverar och underhåller våra fastigheter regelbundet. Förvaltningen genomför besiktningar av husens skick och lägger planer för underhåll. Ofta görs renovering av kök och badrum i samband med stambyten, det vill säga när rören för vatten och avlopp byts ut. Hyresgästerna får i god tid information om planerad renovering och stambyte.

  För att du ska få information om planerna för huset du bor i har jag skickat din fråga vidare till den ansvariga förvaltaren som återkommer till dig.

  Det snabbaste sättet att få en fastighetstekniker att komma och kika på något man anser felar i lägenheten, är annars att göra en felanmälan, antingen ​här via hemsidan​​​ eller genom att ringa 08-586 263 00.

  Med vänliga hälsningar
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.