Har ni studentlägenheter?

Hej!
Hyr ni ut rum eller lägenheter till studenter?
Einar Mattsson

Kommentarer

 • Hej!

  Einar Mattsson hyr ut egenägda studentlägenheter på Högbergsgatan, samt förvaltar ett större antal studentbostäder åt en annan fastighetsägare i Gubbängen. De hyrs alla ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Avtalen tecknas med Einar Mattsson.

  Kravet för att hyra en studentlägenhet är heltidsstudier på universitet, högskola, yrkeshögskola eller jämförbara studier i Stockholm. Distansstudier på annan ort godkännes inte. Med heltidsstudier avses 30 poäng per termin.
  Einar Mattsson
 • Hej!

  Varför godkänner ni inte distansstudier vid heltid?
 • Hej Isak,

  vi vänder oss inte emot distansstudier över huvud taget. Däremot är inte studier baserade på annan ort, giltigt skäl till att ha ett hyreskontrakt för studentlägenhet i Stockholm.
  Tim Servicecenter
 • Hej! Jag har en fråga. Min högskoleutbildning räknas som distansutbildning, den är dock i Stockholms stad och det krävs att jag är på plats i Stockholm flera gånger i månaden, samt att jag under praktikperioderna skall vara i Stockholm i veckor i sträck, kan jag söka era lägenheter? Mvh
 • Hej,

  om utbildningen räknas som baserad på annan ort, så är det vad man utgår ifrån och därmed lär inte ett studentkontrakt i Stockholm beviljas. Notera dock att detta är ett generellt svar och alla ärenden prövas individuellt. Men som sagt, om utbildningen är baserad på en annan ort, är detta vad som räknas.

  Vänligen,
  Tim Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.