Till senaste kommentaren

Hur länge kan man ha en korttidslägenhet?

Hej,

Vi tittade i fredags på [adress dold av EM] (korttidskontrakt) med Sthlms bostadsförmedling, tydligen tredje gången den visas. Lägenheten skulle passa min familj perfekt!

Minst 4 månaders hyresperiod och sedan månad för månad, går det att säga ungefär hur länge? Vi skulle gärna önska fram till årsskiftet.

Den trevliga tjejen som visade lägenheten sa något om att vi automatiskt hamnar i Einar Mattssons interna kö om vi får detta korttidskontrakt på [adressen] - stämmer det? Annars går det att ställa sig i kön redan nu? Hittar inte rätt på er hemsida, kan ni hjälpa i så fall?

Tack på förhand!

Mvh,
Sofi [efternamn dolt av EM]

Kommentarer

  • Hej Sofi,

    det går dessvärre inte att säga något konkret eller ens närmare, vilken tid som hypotetiskt kan bli aktuell. Det svar vi har är just det som står i annons/kontrakt - i ert fall alltså fyra månader, och därefter en månads ömsesidig uppsägningstid.

    Det är också mycket riktigt att man som hyresgäst hos oss får ett Botorget-konto skapat åt sig om man vill, med poängräkning från första inflyttningsdag. Men registrerar ni er däremot idag, börjar också köpoängen för framtida ansökningar räknas redan idag.

    Lycka till!
    Tim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.