Trasig torktumlare

Hej. Torktumlaren i tvättstugan [adress dold av EM] är trasig (verkar generera värme, men roterar inte). Vet inte om någon redan hört av sig angående detta, så gör det för säkerhets skull. Lite osäker på var man felanmäler något utanför ens egen lgh, därav meddelandet här.

Kommentarer

• Hej Stefan,

en felanmälan ligger mycket riktigt inne på torktumlaren i nämnd tvättstuga.

Det går jättebra att använda formuläret på https://www.einarmattsson.se/kontakt/felanmalan/ även för fel utanför den egna bostaden. Allra längst ner i rullisten under Vilket rum avser din felanmälan? finns valet övriga huset, som gärna får väljas när det gäller exempelvis tvättstuga, trapphus eller entré.

Ha en bra dag!