Tvättstugebokning finns ej under angiven meny

Hej. Det står att länk till tvättstugebokning ska finnas under menyn "i mitt hus" men där finns bara två länkar, om en pärm + felanmälan. Var bokar jag tvättstugan?
Mvh Anna
[adress dold av EM]

Kommentarer

• Hej Anna

tack för ditt mail

Jag prövade att logga in på din sida från min dator och då kan jag boka tvättstugan. Du kanske kan pröva att byta webläsare eller testa från en annan enhet så ska det fungera. Återkom gärna om du inte får det att fungera.

Med vänliga hälsningar
    Marcus