Tvättstugebokning finns ej under angiven meny

Hej. Det står att länk till tvättstugebokning ska finnas under menyn "i mitt hus" men där finns bara två länkar, om en pärm + felanmälan. Var bokar jag tvättstugan?
Mvh Anna
[adress dold av EM]

Kommentarer

• Hej Anna

tack för ditt mail

Jag prövade att logga in på din sida från min dator och då kan jag boka tvättstugan. Du kanske kan pröva att byta webläsare eller testa från en annan enhet så ska det fungera. Återkom gärna om du inte får det att fungera.

Med vänliga hälsningar
  • Hur bokar man tvättstugan från telefonen?
  • Hej Helene,

Om du bor i vårt bestånd ska du kunna boka tvättstugan via Mina sidor.
    Du får logga in på ditt Konto - I mitt hus- Boka tvättstuga.

Vänligen
  • Hej ni har informerat om att det enkelt ska gå att logga in från mobiltelefonen i tvättstugan men var? Finns inget sätt ? Tacksam för återkoppling
  • Hej Helena,

När du loggar in på Mina sidor så trycker du på rullistan som har tre streck, väljer I mitt hus, sedan Boka tvättstuga.