Vilket är inloggningsnamnet till Energikollen?

Hej, jag har appen Energikollen, men det framgår inte vad mitt användarnamn är. Hur får jag det?

Kommentarer

• Hej,

tack för en bra fråga.

Användarnamnet är det fyr- eller femsiffriga lägenhetsnummer din bostad har enligt Einar Mattssons index.

Om du är osäker, titta på hyres-/avgiftsavin. Där står ett objektsnummer enligt mallen XXXX-YYYY(Y). Det är de fyra eller fem siffrorna efter bindestrecket som motsvarar lägenheten.

Vänligen,