Hur funkar snöröjningen?

Nu snöar det mycket i Stockholm. Hur är rutinen för snöskottning kring husen?
Einar Mattsson

Kommentarer

 • Som hyresvärd ansvarar vi för att skotta snö vid entréer och ser till att du kan ta dig fram till husens soprum och tvättstugor. Vid stora snömängder kan det ta lite tid innan vi hinner runt till alla hus. Vi sandar även utanför huset om det är halt.

  Du kan hjälpa oss att komma åt att skotta utanför huset genom att ställa in cyklar som inte används i cykelrum och lägenhetsförråd.

  Hyr du en parkeringsplats av oss ansvarar du själv för snöskottning på din parkeringsruta. Du som parkerar längs gatorna – var uppmärksam på skyltarna och respektera p-reglerna så att du inte hindrar snöröjningen.

  På de flesta gator, trottoarer och gångvägar är det kommunen som ansvarar för snöröjning, sandning och saltning. Hos exempelvis Trafikkontoret i Stockholms stad kan du göra en felanmälan om snöig eller isig utemiljö direkt på webben.
  Einar Mattsson
 • Hej,
  Det har nu snöat jättemycket i helgen och vi är flera i vårt hus som behöver ta oss till jobbet. När kommer ni och skottar egentligen?

 • Hej,

  jag förstår att du undrar.

  Jag kan inte ge något konkret besked om när vi kommer och skottar just vid ditt hus, men vi jobbar så många vi kan; så snabbt vi kan.  Vänligen,

  Tim Servicecenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.